22.4.2015

Päivä Butlerina


Tiesitkö että Haikon Kartano tarjoaa butler-palvelua Kartanohotellissa? Butlerit aloittivat kaksi vuotta sitten, Kartanohotellin uudistuksen myötä ja palvelu on saanut sydämellisen vastaanoton. Butler huolehtii vieraista heidän astuttuaan Kartanon aulaan aina uloskirjautumiseen asti.

Näkymä Kartanon pääovelta aulan läpi Keltaiseen Saliin, vastaanotto ja Butler oikealla.


Butler toteuttaa ja ennakoi toiveita sekä auttaa vierailun onnistumisessa. Hän ei välttämättä ole aina näkyvä, vaikka hänen palvelunsa ovatkin.

Aamu alkaa aamiaishuoneessa, Louis Sparre- tai Kellosalissa, kuohuviiniaamiaisella. Kartanon vieraat nauttivat aamiaisensa rauhallisessa salissa. Butler tarjoilee kuohuvaa sekä lajitelman hedelmiä, marjoja, juustoja sekä leivonnaisia pöytään. Lämpimän aamiaisen voi noutaa seisovasta pöydästä isosta Juhlasalista tai Romanov-salista. Aamiaisen voi luonnollisesti nauttia myös erikoismaksusta huoneessa.


Keltainen Salonki ja näkymä Louis Sparre -saliin.


Useimmat vieraat lähtevät aamupäivän aikana ja saavat halutessaan apua laukkujen kantamisessa sekä kuljetuksen kanssa. Tiesitkö että Helsinki-Vantaa lentoasemalle on meiltä vain noin 30 min taksimatka?

Päivän edetessä on aika valmistaa huoneet seuraavia vieraita varten. Bulter toimittaa toimitusjohtajan tervetulotoivotus kirjeenä huoneisiin ja tekee viimeisen silauksen. Hän tarkastaa, että kaikki on kunnossa ja asiakkaan toiveiden mukaista. Tänään esimerkiksi yhteen Imperial-huoneeseen oli tilattu samppanjapullo.

Samppanja jäähtymässä, lasit ja kukat odottamassa vieraita.

Uudet vieraat saapuvat päivän mittaan – osa aamusta osallistuakseen kokoukseen tai seminaariin ja osa hemmotteluhoitoihin; osa saapuu iltapäivällä ja osa alkuillasta.  Hotellikortit ja raikkaat huoneet odottavat yöpyjiä. Butler auttaa tarvittaessa laukut huoneisiin ja auttaa opastaen Porvooseen, kertoen Kartanon historiasta ja mahdollisten pöytä- tai lippuvarausten kanssa.

Vieraat viipyvät päivän ja illan tuntien aikana myös Kartanon Bollinger-baarissa ja Keltaisessa Salongissa, joissa butler tarjoilee kahvijuomia, virvokkeita, kuohuvaa ja viinejä.
 
Kahvihetki Kartanon Imperial-huoneessa.

Bollinger-baari Kartanon aulassa.


Illan rauhallisen hetken jälkeen on aika käydä levolle, jotta uuden aamun kohtaa virkein mielin. Voit tilata myös turn down -palvelun eli peittelypalvelun, jolloin Butler huolehtii sängyn avaamisesta, huoneen siistimisestä ja esim. iltateen tuomisesta yöpöydällesi. Hyvää yötä!

 

Lisää Kartanohotellin huoneista, 22 erilaisesta Classic- ja Imperial-huoneesta sekä kahdesta sviitistä kotisivuillamme ja virtuaaliesityksessä.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti