22.5.2015

Toiveista totta - unelmien hääyö ja aamiainen Haikon Kartanossa

Kaipaatko hemmottelua? Etsikö unelmien majoitusta hääyöksi tai hääpäiväksi? Olipa kyseessä ihka ensimmäinen hääpäivä tai vaikka kuinka mones. Ylellinen yöpyminen kartanohotellin romanttisessa huoneessa ja samppanja-aamiainen tarjoavat luksusta arjen yläpuolella.


Haikon Kartanossa voi toteuttaa unelmiesi hääjuhlan, yöpyä ja viipyä aamiaisen parissa pidempään.

Kartanohotellin aula.


Haikon Kartanon Unelmien yö -paketti tarjoaa mm. yöpymisen Kartanossa, samppanjaa huoneessa, erikoisaamiaisen Kartanossa, Kylpylän HyvänOlon altaat ja saunat, Fitness Studion käytön ja Butler Servicen.


Eli kaiken, ja vielä hieman enemmänkin, kuin mitä pariskunta voi toivoa: romantiikkaa, ylellisyyttä, henkilökohtaista palvelua, pirskahtelevaa ja kuohuvaa, herkullista syötävää, yksityisyyttä, ja viipyvää loikoilua ylellisessä ympäristössä eli hemmottelua arjen yläpuolella.
Romanttiset ja ylelliset huoneet Kartanossa on sisustettu hillitysti ja yksilöllisesti sisustettuja. Imperial-huoneissa on lisäksi terassi Haikon puistoon.

Kartano uhkuu historiaa ja hääparin juhla tai hemmotteluviikonloppu voi jatkua aamiaisella sviitin tai Imperial-huoneen terassilla katse kimaltelevalla Haikonselällä.

Terassien näkymät avautuvat Haikon puistoon, ruohokentän, huvimajan ja ruusutarhan sekä uimarannan yli Haikon lahdelle.Butler palvelu on henkilökohtaista ja voitte tilata huoneisiin mukavia yllätyksiä. Nauti aamusta ja vaihda huomenlahjoja.

Viivy huoneessa iltapäivään ja loikoile rauhassa tai nauti erityispitkä aamiainen, aamun kylpyhetki, sauno tai kävele meren rannassa.Rentoutumista Kylpylän HyvänOlon -altailla.

Suokaa itsellenne unelmien samppanja aamiainen. Butler toimittaa tilauksesta ylellisen Unelmien aamiaisen Kartanon Imperial-huoneeseenne tai sviittiin. Tämä ylellinen aamiainen on tilattavissa kahdelle hengelle. Se sisältää muun muassa:

Tuoremehua ja hedelmiä,
paahtoleipää ja voisarvia,
melonia ja ilmakuivattua kinkkua

 
suklaaherkkuja,
 
graavilohta ja jokirapuja 
 
 
 sekä samppanjaa.
 


Esimakua romanttisesta hemmottelusta Romanttinen Haikko -videolla