4.12.2015

Yksi lahja kertoo kaiken

Lahjojen valinta voi tänä vuonna olla unelmankevyttä ja kivaa. 

Mietit vain hetken, mitä sinun rakkaasi tai läheisesi kaipaa, toivoo tai tarvitsee. Ja sitten hankit hänelle toivotun lahjakortin Haikon Kartanoon, helposti ja nopeasti.


Virkistystä, kauneutta ja ripaus ylellisyyttä omalle kullalle, kaverille tai liikekumppanille?
 • Lahjakortti Haikon Kylpylään ilahduttaa monin tavoin. Lahjakortin saaja voi valita hemmottelevia hoitoja, kuntoilua tai Spa Shopin ihania tuotteita aivan oman mielensä ja toiveidensa mukaan. Vinkki: upeat uuden Anti-age Clinicin kaunistavat hoidot kiinnostavat varmasti! Lahjasumma on vapaasti valittavissa 50 eurosta alkaen.

Yhdessäoloa ja aikaa omalle perheelle
  • Ihana lahja koko perheelle, voitte yhdessä valita juuri teille mieluisat Kartanon ja Kylpylän palvelut. Sopiiko teille parhaiten tyylikäs perhepäivällinen, virkistävä kylpylä- ja kuntoilupäivä tai mukava majoitus runsaine aamiaisineen? 
  • Valitse laajasta tarjonnasta juuri ne palvelut, joita teidän perheenne toivoo! Vapaavalintainen lahjasumma alkaen 50 euroa.

   Mukava miniloma anopille ja appiukolle?
   • Kukapa ei ilahtuisi yöpymisestä kylpylähotellin ylellisessä Superior-huoneessa? 
   • Minilomaan sisältyy sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille sekä runsas kartanoaamiainen. Tällä joululahjalla keräät pisteet kotiin! Kylpyläloma kahdelle -lahjakortti 168 eur.


   Omalle sydänkäpysellesi haluat antaa jotain, josta jää suloisia muistoja.
   • Unelmien Yöhön Kartanon sviitissä sisältyy samppanjaa ja romanttista tunnelmaa. 
   • Kylpylän vapaa käyttö, oma erikoisaamiainen ja Butler-service viimeistelevät ylellisen irtautumisen arjesta. Unelmien yö kahdelle hengelle Kartanon sviitissä 436 euroa.   Tietysti voit antaa minkä tahansa ihanista Haikon Lahjakorteista juuri hänelle, ketä erityisesti haluat ilahduttaa ja muistaa. Lahjakortin hankkiminen on helppoa, saat niitä kaikista R-Kioskeista, Haikon Kylpylän vastaanotosta sekä nettikaupastamme. Nettikaupasta löydät valmiiksi mietityt kokonaisuudet, jotka ilahduttavat varmasti. Ja lahjakortti siirtyy hetkessä s-postiisi.

   Tunnelmallista joulunodotusta!

   Ei kommentteja:

   Lähetä kommentti