30.6.2015

Kylpylähotellin Junior Suite

Haikon Kartanossa voi unohtaa arjen ja kiireet. Kun kaarrat sisään Kartanon portista, astut samalla huomaavaisen palvelun ja hemmottelun maailmaan. Yllättäisitkö oman rakkaasi pienellä ylellisyydellä Haikossa? 



Haikon Kartanon henkeeen sisältyy viihtyisät tilat ja kaunis sisutus. Hotellihuoneiden yksityiskohdat on huolella harkittu. Kaikki huoneet ovat kauniita ja toimivia mutta erojakin niissä on.  

Kun haluat  ripauksen ylellisyyttä lomaasi, valintasi voi olla Kylpylähotellin Junior Suite. Tässä sviitissä on tilaa, avaruutta ja kaunista valoa. Tyylikkäät tekstiilit, vaaleat värit ja romanttinen katosvuode luovat viihtyisää tunnelmaa. Täällä on tilaa yhdessäoloon ja seurusteluun.


Junior Suitessa on huonekohtainen ilmastointi ja hotellin kaikissa huoneissa on käytössä ilmainen WiFi-yhteys. Suiten pientä ekstraa edustavat laadukas, suuri parivuode sekä kahden hengen poreamme ja sadesuihku. Tietenkin pehmeät kylpytakit ja -tossut ovat myös käytettävissä.

Voit yllättää toisen myös esimerkiksi samppanjalla, kukilla ja mansikoilla tervetulotoivotukseksi. Voisiko lomaa paremmin aloittaa?



Tervetuloa hemmoteltavaksi. Huonevarauksen voi tehdä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti